De creatieve aannemer Dimitri Fruijtier uit Den Haag die het constructieve niet schuwt.

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze: Hebt u wensen voor kleine of grote renovaties voor een deel van uw woning, uw gehele woning of wensen tot grootschalig projectmatige verbouwingen? Wij adviseren u graag om uw verbouwingswensen te realiseren. Dit doen we ter plaatse, zodat we direct een goed beeld hebben van uw huidige situatie.

Na het bespreken van uw wensen, meten wij meestal direct de ruimte(s) in, zodat wij de exacte maatvoering kunnen opnemen in de offerte.

Belangrijk voor u is, dat u vertrouwen en inzicht krijgt in de realisatie en de creativiteit om uw verbouwingsplannen door ons te laten uitvoeren. Als u dat heeft, wordt een gespecialiseerde offerte en plan van aanpak gemaakt.

Na het ontvangen van de offerte, nemen wij samen met u de werkzaamheden door en bespreken met u uitgebreid diverse mogelijkheden om de verbouwingsplannen te realiseren. Als er ergens knelpunten zijn, geven wij direct uitleg en advies over mogelijke alternatieven. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Als we eenmaal tot uitvoering overgaan, weten wij uit ervaring dat tussentijds extra wensen én ideeën ontstaan. Het spreekt voor zich dat deze altijd bespreekbaar zijn.

Wij beseffen als geen ander dat de werkzaamheden een grote impact hebben op u en uw leefomgeving. Van start tot oplevering volgt Dimitri persoonlijk het dynamische verbouwingsproces. Van afstemming met u als bewoner tot aansturing van ons vakkundige team, van afspraken met leveranciers tot beheren van het beschikbare budget. Niet onbelangrijk daarbij is, dat we al het sloopmateriaal afvoeren tijdens de werkzaamheden én uw huis schoon opleveren na realisatie van uw wensen.

Onze aanpak is betrouwbaar, gestructureerd en overzichtelijk.
Een dynamisch proces waar Dimitri uw persoonlijk aanspreekpunt blijft om alle werkzaamheden tot een goed eindresultaat te brengen.

error: Content is protected !!